Een dag die ik niet snel zal vergeten. Die 5e december mocht ik me melden bij een psycholoog. Onderweg daar naar toe stond ik stil voor een etalage en keek me zelf jankend aan. Wat is dit? Zo kende ik mezelf niet! Hoe heb ik het zo ver laten komen! Wat was ik de weg én mezelf kwijt.

In de etalage werden de Sint spullen vervangen door de kerst spullen. Wat ik niet gezien had was dat er gehurkt een etaleur bezig was, hij tikte tegen het glas van de etalage. En gebaarde: ‘kom eens naar binnen’. Ik droogde mijn tranen en vroeg wat kan ik voor je doen? “Jij niets voor mij, ik wil wat voor jou doen”. Wacht, ik pak een tas en je neemt deze twee bollen mee naar huis, die zijn voor jou!”

Ik brak opnieuw. Voor mij? Zomaar? Wat een mooi geschenk op 5 december. Ze hebben voor mij een bijzondere lading en tot op de dag van vandaag zijn deze twee bollen mij symbolisch heel veel waard! 

Fijne Sint avond iedereen

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!