Na een behoorlijke tijd geleefd te hebben in een enorm negatieve spiraal met de daarbijbehorende onzekerheden en angsten ben ik via via bij Chantal terecht gekomen. De TOM methode sprak mij eigenlijk al direct aan omdat ik niet weer alle narigheden hoefde te vertellen en uren lange praatsessies moest ondergaan om uiteindelijk niet tot nauwelijks vooruit te komen.

Hoe ‘zweverig’ het ook klonk, ik merkte direct verschil, van elke dag hoofdpijn tot nu af en toe hoofdpijn waarbij ik niet eens meer een pijnstiller hoef te gebruiken! Ook merkte ik de rust en de positiviteit die me overvielen en waarmee ik ook steeds meer positieve dingen bereikte!

Langzaamaan kom ik meer tot de persoon die ik wil zijn en sta ik vele malen sterker in het leven. Ook weet ik nu waar de knelpunten liggen en wat ik hier het beste mee kan doen. Ik ben nog niet klaar, maar samen met Chantal, de TOM methode en wat positief geduld kom ik er zeker weten!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!