Zelf inzien dat je hulp nodig hebt, is de eerste en één van de grootste stappen. Maar gepaste hulp vinden, is vaak best moeilijk. Iemand vinden die bij je past, waar je je prettig en vertrouwd bij voelt.

Via via kwam ik bij Chantal terecht. En vanaf moment één had ik een heel prettig gevoel. De warmte, rust, liefde, openheid, het vertrouwen en de aanpassing van de therapie op hoe ik ben, heeft mij heel erg goed gedaan. Vanuit een diep dal ging ik de berg weer opklimmen, met pieken en dalen. Tijdens dit traject kreeg ik verwerkingsmomenten, handvatten, inzicht momenten, opdrachten, momenten van diepe rust en vooral kracht om verder te gaan. Los te leren laten wat niet van van mij is en niet bij mij hoort, en te leren kijken naar er juist wel toe doet voor mij.

Samen met Chantal, en met mijzelf sta ik waar ik nu sta en kan ik weer in de bloei van het leven staan. Met vallen en opstaan, met een lach en een traan heb ik het traject volbracht, en voel mij een ander mens. Dankbaar, intens dankbaar!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!