Als een magneet zijn voor anderen…

Wat bedoel ik daarmee?
Als jij jezelf toestemming geeft om, met alles erop en eraan, helemaal oké te zijn met jezelf, dan gebeurt er wat! Echt! De energie die je dan uitzendt, is prettig voor anderen om bij in de buurt te zijn. 

We zijn zelf onze strengste criticus. Hup met de zweep erover heen, je vindt jezelf al snel niet goed genoeg. Daar hebben we de strengheid van iemand anders niet voor nodig, dat doen we zelf wel. 

Ik voel mij op het moment zeer oké met mezelf. Ervaar vleugels en een flow, of zoals mijn kinderen zeggen, je zit in een zone. Een gevoel van, deze dag kan niet meer stuk! Vandaag is zo’n dag. Lekker geslapen, op bed een bakkie koffie gedaan, mediteren, yogalesje online, hardloop schoenen aan en gaan waar mijn voeten me brengen.

Vriendelijke mensen onderweg. Een kind op de fiets dat roept: “hou vol hé, het gaat lekkerrrrr!”. Ik glimlach en denk…dat doet ie goed. Positieve woorden helpen. Wat hoor je, wat zeg je tegen jezelf? Het lijkt wel of iedereen goed gemutst is onderweg….of ben ik de magneet? Iedereen krijgt een glimlach, een goedemorgen of een duim omhoog. 

Mijn gedachten gaan terug naar de coach gesprekken van de afgelopen week. Ik voel me dankbaar en die energie zend ik graag uit!

Op welke energie level wil jij bewegen….als je radio 10 wil horen, zet je geen 538 op toch?? 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!