Ken je dat? Dat gevoel dat alles klopt?

Zo’n dag is het vandaag. 
Vanaf wakker worden het gevoel te hebben op het juiste spoor te zitten. 

Alle stoplichten op groen onderweg naar een afspraak met een onbekende. En de nieuwe ontmoeting was prettig en fijn. De tijd vloog voorbij en er wilde nog veel gezegd worden. Beide met een happy face naar buiten.

Een kort momentje met een cappuccino op het gras in de zon. Met een gevoel van wie maakt me gek? 

Een hulpvraag van een team om te sparren. En ook daar barstte het van de positieve energie. Een team wat van het spoor af was, maar wat nu met volle vaart op het juiste spoor vooruit dendert.
Ik voelde me gelukkig daar getuige van te mogen zijn. 

Een zoon die vraagt: mam denk eens met me mee…Ik heb een kakelende kip, een piep muis, een dwars liggende monkey mind. Hoe krijg ik deze dierentuin weer stil. Heerlijk om hier in in de zon het met elkaar over te hebben. 

Wat heb ik toch een leuke baan! Een leuk gezin! Blij met mezelf 😄
Een heerlijke dag!🌞

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!