In harmonie met jezelf kun je de wereld aan 

Vandaag loop ik op het strand, met m’n hoofd in de wind. Even uitwaaien. 2023 staat voor de deur en ik mijmer over dit nieuwe jaar.

Vroeger had ik een dagboek. Ik schreef aan mezelf: ‘lieve jij….’ en mijn belevenissen en ervaringen kwamen op papier. 

Inmiddels ben ik groot en doe ik dit al een lange tijd niet meer. En ben ik me – meer dan me lief is – gaan confirmeren aan de wereld. Wat verwacht men van mij? Wanneer doe ik het goed? 

Nu na wat jaren van persoonlijke ontwikkeling, wat wijsheid en ervaring verder, durf ik te zeggen:

“Hallo wereld, dit ben ik zonder masker. 
Je mag m’n kwetsbare kant zien”.

We hebben allemaal ons eigen pad. En dat mag een kronkelig pad zijn, het schijnbaar perfecte, rechte pad van de ander is niet je eigen pad. Je eigen plek innemen is, is de plek waar de magic gebeurt. Magische toevalligheden mogen daar gebeuren. En wanneer iets resoneert ga er dan vooral mee door. Als het worstelen en struggelen is laat dan vooral los.

Welke ervaringen neem jij mee en welke talenten ga je verder ontwikkelen?

Wat neem je mee uit 2022 naar 2023, en wat laat je vooral achter?

Voor mij gaat ‘in harmonie zijn met mezelf’ mee naar ’23. Wat ik achter laat is ‘te snel met iedereen meebewegen’ me te snel aanpassen zonder me af te vragen ‘wat wil ik?’

En jij?

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!