Patronen vanuit haar jeugd en belemmerende gedachten in het heden.

Serieus aan de slag gaan en weer liefde voelen voor zichzelf, dat was wat ze wilde.

Door middel van NLP hebben we gekeken naar gedrag en gedachten patronen. Er kwam een verandering in haar ‘denken’. Haar gedrag werd milder en liefdevoller naar zich zelf en haar omgeving. 

Met systemisch werk hebben we gekeken naar haar familiesysteem. Welke rol nam ze daar in, die verstikkend werkte. Stond ze wel op de ‘juiste plek’ en wat sjouwde ze allemaal mee aan andermans verantwoordelijkheden. Het moeilijk vinden om vanuit authenticiteit te mogen verbinden. Deze dynamieken werden zichtbaar. 

Gisteren sloten we het traject af. En kijkt ze met een ‘blij ei’-gezicht de wereld in. Met veel veerkracht en energie staat ze in het leven. Er is rust en geen stress op haar werkplek. En ook in het gezin van herkomst gebeuren mooie dingen. 

Dankbaar voor haar openheid en kwetsbaarheid. Haar lef en moed om door te gaan als het even tegen zat. Met een lach en een zwaai namen we afscheid. Dag mooi mens het gaat je goed! 
Dank voor je vertrouwen in mij.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!