Man man man, wat kunnen we ons toch gek denken.

Je kunt je als individu van alles in je hoofd halen. Van… dat kan ik niet, de ander is veeeel beter tot wat zullen ‘ze’ dan wel niet denken? En dan vullen we niet eens altijd in wie dan ‘ze’ zijn.

Ik werd getriggerd door een vriendin die zei; ‘de knop gaat om hoor in 2019, al vaker nee gezegd en eigenlijk was het helemaal niet zo moeilijk. Heb een hele andere mindset nu!’ Geweldig!! Wat gebeurt er nu eigenlijk in ons hoofd? Waardoor ontstaat de kortsluiting dat we zinnen gaan zeggen tegen ons zelf en daar ook nog in gaan geloven? En de teksten die we in ons hoofd herhalen kunnen ook nog eens heel overtuigend zijn. BASTA.

Vanaf nu gaan we woorden zeggen tegen ons zelf wat we wel willen in plaats van niet willen. Gaan we onszelf verhaaltjes vertellen die echt waar zijn, en niet verzonnen of bedacht vanuit paniek en angst. We? Ja ook ik!! Ik doe jullie een belofte om in 2019 zichtbaar te zijn. Mezelf niet kleiner te maken dan nodig en mezelf goed genoeg te vinden. Oef was ik bijna in mijn eigen crazy mind gestonken. Was al op zoek naar een baan in loondienst, doen wat een ander me opdraagt, terwijl ik weet dat ik daar niet blij van wordt. Waar word ik dan wel blij van?

Nou precies dit. Want dit doen nl zoveel mensen. Zichzelf van alles wijs maken en het ook nog echt geloven. Zichzelf kleiner maken en een ander meer waard vinden dan zichzelf. Ik herken dit patroon en weet hoe het te transformeren is. En op één of andere manier zijn de mensen die mijn praktijk weten te vinden de personen die zich hierin herkennen. Dus dat heb ik te doen. Uit je hoofd en naar je hart….voelen!! Wat heb jij nodig? Mensen laten in zien dat ze bestaansrecht hebben, ieder zijn of haar eigen talent heeft en dat je dat mag doen wat je energie geeft. Waar ben jij goed in, hoe wordt jouw leven een feestje?

Doe je mee? Doen we het samen! Je hoeft het niet alleen te doen! 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!