Wat een bijzondere week. 
Een week van weer leren en mezelf verder ontwikkelen. Mezelf tegen komen op allerlei niveaus. Boos zijn op de buitenwereld. Opnieuw naar binnen keren. Uit m’n hoofd en voelen. Wat gebeurt er toch allemaal?

Begin van de week 2 dagen naar @opleidingsinstituut_olijv van Jolanda Vleugel. Workshop Systemisch werken en relaties. Leerzaam en confronterend. 
Woensdag een heerlijk dagje in mijn eigen praktijk. Dankbaar voor het vertrouwen dat cliënten in mij hebben. 
Donderdag en vrijdag ondergedompeld bij Elmer Hendrix. Mijn innerlijke houding ( hoofd, hart, ziel) aankijken als opsteller. En oef …daar kwam ik weer een eigen pijnstuk tegen. 
Wat in opstelling aangekeken mocht worden. 
Met inzicht en veel wijsheid weer naar huis. 

Dankbaar dat ik de moed heb om mezelf aan te kijken. 

Wanneer je happy en tevreden bent, ga je niets veranderen. Waarom zou je? 
Maar soms kan iets pijnlijks een prikkel zijn om in beweging te komen. En deze beweging leidt dan naar een stukje bewustwording om op zelfonderzoek uit te gaan. 
En zo kan een trigger, of een pijnlijke gebeurtenis zomaar naar iets moois bewegen. 

“Volwassen zijn betekent groeien, ontdekken, verkennen, je potentieel verwezenlijken en je onbegrensd ontplooien. En het nemen van de volle verantwoordelijkheid voor je daden” ~ @ivsw_systemisch_werk Elmer Hendrix 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!