Een zin die ik zojuist tegen kwam op een bus van een hondenschool. Geweldig!

Het bracht een glimlach op mijn gezicht. De zin voelde krachtig, doen waar je goed in bent. Als je doet waar je goed in bent dan krijg je energie, gaat iets je makkelijk af, word je blij en vrolijk en kun je een uitdaging aan die je lastig vindt.

Waar ik energie van krijg is het horen van een levensverhaal. Welk verhaal zit er achter een masker, achter een gedrag, wat maakt dat iemand doet zo als hij/zij vandaag doet. Als je het verhaal van iemand kent dan snap je waar iets vandaan komt. Een overtuiging van vroeger uit, of iets wat je blokkeert of dat iemand je iets heeft wijs gemaakt. En met dit inzicht kun je weer verder.

Doe jij waar je goed in bent?

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!