Op aanraden van een vriendin heb ik contact gezocht met Chantal. Ik zat in een fase van mijn leven dat ik het gevoel had: Is dit het nu en wie ben ik? Hierin ben ik een zoektocht aangegaan om mijzelf weer te vinden. Mijn doelen waren onder andere vertrouwen krijgen in mijzelf en dat ik er mag zijn. Deze zoektocht heb ik volbracht met pieken en dalen. Chantal heeft mij bewuster gemaakt van mijn gevoelens, gedachten en gedragingen. Door haar ben ik weer meer in mijzelf gaan geloven of liever gezegd heb ik mijzelf weer ontdekt zonder mijzelf te verliezen. De sessies verliepen zeer prettig en voelde voor mij erg op mijn gemak. Haar realistische kijk heeft mij laten beseffen dat ik er mag zijn zoals ik ben en dat ik het geluk bij mijzelf moet zoeken. Het echt leren lijken naar jezelf was voor mij confronterend en tegelijkertijd leerzaam. Het kan leiden tot afscheid nemen, of meer afstand nemen of juist meer toenadering zoeken op de voor mij belangrijke zaken van het leven. Het is niet altijd makkelijk om een verandering door te maken en de omgeving zal je mogelijk niet altijd begrijpen. Zij heeft mij leren beseffen dat ik degene ben die hierin keuzes kan maken en nogmaals dit is soms helemaal niet makkelijk.

Chantal is een lieve, warme en zeer bekwame persoonlijkheid die weet hoe ze je ‘echt’ verder kan helpen op jouw zoektocht. Tijdens deze zoektocht was ze een zeer goede gids die er was op momenten dat ik het nodig had met de juiste methodes en passende interventies. Bij haar voelde ik mij veilig en op mijn gemak. Als u haar ontmoet dan begrijpt u meteen wat ik bedoel. Samenvattend: ik ben Chantal erg dankbaar voor deze ervaring en voor alles wat ik geleerd heb. En ondanks dat het leven bestaat uit continu leren voel ik mezelf sterker. Bedankt Chantal.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!