Om echt positiever te kunnen leven is loslaten een belangrijke stap. Een van de allermooiste en belangrijkste dingen om los te laten is wat de ander er van denkt. Wat jij van mij denkt, dat is niet iets van mij. Dat is van jou.

De verleiding is soms heel groot om me zorgen te maken over wat jij er van zou kunnen denken. Als ik dit doe, dan maak ik me druk om iets waar ik geen invloed op heb. Wat jij denkt, is voor een heel groot deel afhankelijk van jouw karakter, jouw stemming, jouw gewoonten, etc. Alles wat voor jou bekend terrein is.

Ik kan mijn aandacht beter richten op wie ik ben en wat ik zelf wil geven. Ik wil heel graag iets moois voor jou betekenen. Ik doe hier elke dag mijn best voor en geef vanuit een oprechte, positieve intentie.

Bedankt dat je dit positieve bericht hebt gelezen. Ik heb het met liefde en plezier gegeven. Denk er maar van wat je wil. (van Mark Verhees – Voor Positiviteit)

“Mooi zijn betekent jezelf zijn. Het draait niet om de acceptatie van anderen. Accepteer jezelf.” (Thich Nhat Hanh)

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!