Van iemand had ik gehoord over de mogelijkheden van Touch of Matrix, een bewustzijnsmethode, wat het opschonen en updaten doet voor je PC. Ik dacht: “ja dat wil ik ook, alle onnodige “balast” van mijn systeem af..” Merkte dat ik vol zat in mijn hoofd, op zoek was naar ruimte, om keuzes te maken die echt bij me passen. Op internet ben ik op zoek gegaan naar een Touch of Matrix therapeut en daar was Chantal…Wat me meteen aansprak was het videofilmpje van haar, waarin kleuring te zien is over wie Chantal is: charmant en een fijne uitstraling!

Op dat gebied volg ik mijn gevoel en dat was een goede keuze! Ik heb bij haar een paar sessies gevolgd. Chantal heeft me geholpen me meer bewust te maken van zaken, waardoor ik in mijn leven andere keuzes heb gemaakt.

Chantal is een fijne coach, die goed luistert en aanvoelt wat naar aanleiding van het gesprek nodig is. Zowel behandeling met Touch of Matrix als ook systemische zaken heb ik mogen ervaren.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!