Ai…kwam ik mezelf even onverwacht, vol ongeloof tegen!

Ik vind het voor mezelf verplichte kost. Mijn kennis op pijl houden. Ieder jaar mezelf verder ontwikkelen. 
Mijn eigen blinde vlekken aan kijken. Ja dat is leuk en nee niet altijd plezierig.

Op een onverwacht moment overvalt me een blokkerend gevoel in mijn benen. Ze kunnen niet meer vooruit en niet meer achteruit. Boosheid en verdriet wisselen elkaar af. Zowel om het thema waar de oefening over gaat, als het feit dat ik dacht mezelf goed te kennen en geconfronteerd word met een deel van mezelf waar ik niet trots op ben. 
Althans…zo voelde het even…

En tegelijkertijd kwam de les binnen. 
Chantal, mag je JA zeggen tegen de NEE die je voelt? Je hoeft niet alles te doen, niet alles te kunnen, niet alles te accepteren. 
Soms is het gewoon NEE. En dat is helemaal OK!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!