Als ik ergens door geraakt wordt, kom ik in beweging. Dan kan ik niet anders dan gaan staan. Gaan staan voor dat wat ik voel. 
Met bestaansrecht gaan staan!
( dank coach voor dit inzicht ☺️)

Een eerste stap zetten. Een eerste stap op een pad waarvan ik niet weet waar het me heen brengt. Wat ik wel weet is dat als ik niet beweeg het me op de plek houd waar ik nu sta. En ik wil vooruit, wil bewegen. 

De komende week neem ik anderen mee in mijn beweging. Door te inspireren en te motiveren. Studenten. Een team met teamleiders. En een prachtig team verpleegkundigen vol ambitie, dat gaat staan voor dat wat ze te bieden hebben. 

Dankbaar om te mogen creëren met mensen die vanuit beweging koers willen bepalen en dan de keuze hebben alle kanten op te kunnen varen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!