Onze dochter zat al een tijd in een negatieve spiraal waar ze maar niet uit kwam. Als gezin liepen we daar erg op stuk. Veel ruzies en conflicten, vaak werden er stukken uit het verleden bij gehaald door haar.  Pesten op school, alles was negatief. Als moeder wil je alles goed doen voor je kind, maar wat als je haar niet kan bereiken en/of helpen.

Er zijn meerdere gesprekken geweest bij Chantal op de praktijk en langzamerhand kregen we een andere dochter thuis. Positiever, meer rust en vooral weer openstaand om vooruit te gaan kijken in plaats van naar het verleden.

We hebben als gezin ook samen met Chantal gesproken en zijn daardoor bewust geworden van dingen die je zelf niet meer ziet. Dat hebben we erg gewaardeerd, we hebben er veel van geleerd. De toekomst is positief, meer openheid in ons gezin en een dochter die weer vooruit kan kijken en zelfstandig haar plan trekt.

We zijn Chantal dankbaar dat ze de kracht heeft gegeven voor het hele gezin om door te gaan en niet te blijven hangen in het oude. We hebben weer vertrouwen in de toekomst en weten dat we het zelf moeten doen. Tuurlijk zal er nu en dan een terugval zijn in oude gewoontes maar we lopen weer omhoog met elkaar. Onze dank aan Chantal is groot en ik weet dat ze met haar praktijk veel mensen weer op het juiste pad zal helpen. Bij ons is dat zeker gelukt.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!