Je verleden heeft je gemaakt tot wie je bent, tot op de dag van vandaag. Met alles erop en eraan. Misschien een inkoppertje, en toch vergeten we het vaak.

Mijn ‘braafste meisje – syndroom’ uit het verleden zorgde ervoor dat ik niet buiten de boot viel. Een please gedrag om aardig gevonden te worden. En voldoen aan verwachtingen van een ander, om zo bij een clubje / systeem te kunnen horen. 

En toch, het één kan niet zonder het ander. Donker niet zonder licht, braaf niet zonder stout, negativiteit niet zonder positiviteit en een leider niet zonder een volger. 

Zo wil ik me als ‘braaf meisje’ wel eens stout, ondeugend en grens opzoekend gedragen.
Inmiddels weet ik, dat als ik binnen mijn comfortzone blijf en blijf doen wat vertrouwd aanvoelt, ik meer van hetzelfde krijg.

Dus als je iets wilt veranderen, dan handrem eraf, jump en kom in beweging. Alleen jij bepaalt wat jouw leven betekenis geeft, leef je leven ten volste!! 
Verras jezelf…

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!