Een thema dat zich in diverse hoedanigheden laat zien. Hoe langer je op deze woorden kauwt, hoe meer antwoorden er binnen komen. Samen ‘deep diven’ naar het onbewuste. 
Wat zit daar wat naar boven mag komen? 

Dit thema diende zich aan in een organisatie, bij klanten en bij mezelf. Surfen op de golven van het ‘niet-weten’. Van het ook ‘echt’ niet weten!

Of…stiekem toch wel weten? Maar het bloed eerlijk naar jezelf nog te spannend vinden. Zo bloed eerlijk zijn dat het mag gaan over zelfliefde. Wat is goed voor mij? Waar ligt mijn behoefte, mijn wens, mijn verlangen. Zonder rekening te hoeven houden met de mening van een ander, eigen overtuigingen over geld en over hoe het hoort. Zonder gedachten van angst. “De wat als”…mindset.

Ja wat als…ik weet wat ik wil en de moed heb om er voor te gaan. Wat zal er dan gebeuren? 
Durf ik dan mijn plek in te nemen? De ruimte te pakken? Een risico te nemen? Een volledig ja te zeggen tegen je zelf? Met de package deal, alles er op en eraan. Met veel zelfvertrouwen. Gevisualiseerd door alle hulpbronnen achter je te zetten. Loyaal aan jezelf te blijven. Jezelf te verrassen. Vanuit een nieuwsgierigheid naar je eigen talenten te kijken. Waar ben je goed in? Wat kun jij, zonder dat het je heel veel energie kost. Dat het je zelfs energie geeft en blij maakt. 

Ja dát wil ik! Ik weet wat ik wil! Wil ik dat? JA!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!