Wijsheid openbaart zich als een eeuwenoud boek dat je niet kunt lezen maar wel kunt voelen”

Soms kun je met innerlijk weten, voelen of het klopt of niet. Zo voelde ik bij mezelf dat ‘me niet goed genoeg voelen’ iets ouds was. Het overvalt me heel soms, terwijl ik er al veel aan gewerkt heb. De theorie dat je goed genoeg bent, ken ik met mijn hoofd, maar dat voelen… is iets anders.

Deze week heb ik door een regressie sessie ( terugkeren naar een eerdere fase van de levensontwikkeling) mogen ervaren dat dit ‘weten’ klopte. Dit thema van mij is al oud, heel oud!! Je gevoel, je intuïtie is een goede raadgever. Ik luister hier altijd goed naar. Fijn dat je een verstand hebt. Hoofd en hart mogen in balans zijn. Alles beredeneren helpt niet altijd. Bouwen op feiten ook niet.

In deze sessie heb ik dingen gezien, gevoeld waar ik met verstand geen woorden aan kan geven. Ik heb het wel mogen ervaren. En daar vertrouw ik op. De sleutel tot mezelf goed genoeg voelen heb ik zelf. Ik voel me een happy mens en ben blij met mezelf 😃. En dat gun ik jou ook!!! 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!