“Zie je mij?”….vraag je, terwijl je je verstopt achter een boom, achter het rookgordijn, of in de coulissen.

Het is een bekende actie voor velen van ons. Yes…ook ik was er één van.

Je goed verstoppen. Met allerlei niet helpende overtuigingen. “Ik kan toch niks”, “ik ben niet belangrijk”, “ik doe er niet toe”, “ik ben niet slim genoeg”, “ik hou me klein” en vul het rijtje maar verder aan.

Maar hoe kan ik je zien als jij je zo goed verstopt? En zie jij jezelf wel?? Zeg je wel eens tegen je zelf “hey kanjer wat zie je er goed uit” of “hi topper, wat ben ik blij met jou”? Ik kan je uit eigen ervaring vertellen: het voelt best lekker als je dit gemeend tegen jezelf zegt. Het geeft je vleugels, het geeft je kracht, je neemt hiermee je plek in. 

Als je jezelf kunt zien, kunnen ook anderen je zien. Maak jezelf zichtbaar. Ga shinen, doe het licht boven je zelf aan. Als je dit spannend vindt begin je met een klein lampje. En weet, iedereen heeft zo z’n redenen om zich even te willen verstoppen. 

Ga het weekend in met een dansje. Zet een lekker muziekje op en lach om jezelf. Ook jij mag er zijn! Follow the sun 🌞 dat kan dit weekend!!

🌟Wat zeg jij dit weekend tegen jezelf??

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik nieuwe workshops, trainingen of andere activiteiten organiseer, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief (niet meer dan 1x per kwartaal).

Je bent nu ingeschreven voor mijn nieuwsbrief!